Niets zo gezellig als een knapperend haardvuur

Houtgestookt

Gasgestookt

Anders

FLAM: de top in warmte en gezelligheid

Buiten is het koud en grijs, maar binnen brandt de haard. Een FLAM-haard past in ieder huis, met of zonder schoorsteen. Veilig, duurzaam, sfeervol én lekker warm. Niets zo gezellig als een knapperend haardvuur!

Jerbo: officieel dealer van FLAM-haarden in Noord-Holland
Waarom FLAM? Vanwege de hoge kwaliteit van de haarden. FLAM combineert de nieuwste technologieën voor zoveel mogelijk rendement met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Er is een ruim assortiment haarden in de mooiste uitvoeringen: voor ieder interieur een haard.

Werkwijze
Op zoek naar een haard? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom komen wij bij je thuis om jouw woonsituatie en de gewenste plek van de haard te beoordelen. Wij denken mee, geven advies en spreken alle mogelijkheden met je door. Vervolgens ben je welkom in onze showroom in Opmeer om ons assortiment haarden te bekijken en de mogelijkheden voor een eventuele ombouw te bespreken. We maken een situatieschets en je krijgt een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vervolgens installeren we de haard en laten we zien hoe je zo lang mogelijk plezier en warmte hebt van je nieuwe aanwinst. Lees meer over onze inbouwservice en de aanleg van een rookkanaal.

Belgisch vakmanschap
In 1934 werd in het Belgische Sint-Truiden een metaalgieterij gevestigd. In 1965 produceerde FLAM – met groot succes – haar eerste kachel. Vanaf het begin is FLAM trendsettend geweest: de eerste gietijzeren open haard met spaarklep, een haard met een deur, de multi-turbo verbranding…  Inmiddels is FLAM uitgegroeid tot wereldwijde koploper op het gebied van kachels. Dankzij de nieuwste technologieën garandeert FLAM het hoogste rendement, optimaal stookcomfort en veiligheid en schoon stoken.

Vind de FLAM die bij je past

Op zoek naar een haard? Je bent van harte welkom in onze showroom in Opmeer, waar de kachels branden en wij je alles vertellen over de mogelijkheden van een FLAM-haard.

Onze showroom is open op afspraak.

Maak hier een afspraak

Inbouwservice

Onze inbouwservicemonteurs beschikken over ruime ervaring en vakkennis. Zo weet je zeker dat jouw haard brandveilig wordt geplaatst.

Meer

Rookkanaal

Wij hanteren de hoogste veiligheidseisen bij de aanleg. Je krijgt de zekerheid dat jouw haard bouwkundig verantwoord en brandveilig is geïnstalleerd. Veiligheid voorop!

Meer