Duurzaam vakwerk

Maatwerk is onze kracht

Onze inbouwservicemonteurs beschikken over ruime ervaring en vakkennis zodat je er zeker van bent dat jouw haard brandveilig wordt geplaatst. Wij voeren alle werkzaamheden rond het plaatsen van de kachel uit, dus ook het eventueel plaatsen of aanpassen van een rookkanaal, het plaatsen van een schouw of plateau en het afwerken ervan, zoals stuken. De werkzaamheden zijn uiteraard volledig afhankelijk van de kachel die je kiest: een vrijstaande kachel is sneller geplaatst dan een inbouwkachel.

Duurzaam warm watersysteem
Onze inbouwservice biedt eindeloze mogelijkheden. Zo hebben wij voor een aantal klanten de Aqua-FLAM gecombineerd met een bijna geheel zelfvoorzienend warm watersysteem. We hebben de FLAM aangesloten op een boiler die op zolder of in de kelder is geplaatst. De FLAM verwarmt de boiler, die vervolgens de vloerverwarming opwarmt. Het is ook mogelijk de boiler aan te sluiten op een zonnecollector. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem contact op.

Het plezier van kwaliteit

FLAM combineert de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Met een FLAM haal je topkwaliteit in huis. Dat zie je en dat voel je als hij brandt.

Duurzaam comfort

Een warm, comfortabel huis is essentieel, maar dat geldt ook voor bewust omgaan met energie. Wij zetten al onze kennis en vakmanschap in voor duurzaam comfort.

Altijd eerlijk advies

Wil je een haard laten plaatsen? Wij denken mee, geven advies en spreken alle mogelijkheden met je door. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Meer informatie?

Vind de FLAM die bij je past

Op zoek naar een haard? Je bent van harte welkom in onze showroom in Opmeer, waar de kachels branden en wij je alles vertellen over de mogelijkheden van een FLAM-haard.

Onze showroom is open op afspraak.

Maak hier een afspraak

Interieur

Iedere woonwens is uniek. Ieder huis is anders. Jerbo Interieurbouw vertaalt jouw woonwensen naar een gedegen plan van aanpak en voert dat vervolgens uit.

Meer

FLAM-haarden

FLAM levert kachels van topkwaliteit. FLAM combineert de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Dankzij de verschillende designs is er een FLAM voor ieder interieur.

Meer