Jerbo: vakmanschap met passie

Jeroen Ligthart: “Na al die jaren nog steeds een prachtig vak!”

Aan het begin van de jaren ’90 richtte Jeroen Ligthart Jerbo Aannemerij & Interieurbouw op. Sindsdien heeft hij al honderden verbouwingen, renovaties, aanbouwen en andere bouwkundige klussen afgerond, naar volle tevredenheid van zijn klanten. Hij beschikt over ruime kennis van monumenten en is Noord-Hollands officiële dealer van FLAM-haarden: hoogwaardige kwaliteitshaarden van Belgische makelij die in vrijwel ieder interieur te plaatsen zijn.

Het leukste aan zijn vak? “Écht met klanten meedenken, het goed voor mekaar maken. Doordat ik veel ervaring heb weet ik precies wat wel en niet werkt. Helemaal leuk vind ik het om wat moois te maken van iets waar een ander niets in ziet. Na al die jaren vind ik het nog steeds een heel mooi vak!”

Meer informatie?

Ontdek de mogelijkheden. Kom naar de showroom.

In onze showroom in Opmeer krijg je een uitstekend beeld van wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen. Ook vind je hier ons uitgebreide assortiment FLAM-haarden.

Onze showroom is open op afspraak. Je bent van harte welkom!

Maak hier een afspraak

Interieur

Iedere woonwens is uniek. Ieder huis is anders. Jerbo Interieurbouw vertaalt jouw woonwensen naar een gedegen plan van aanpak en voert dat vervolgens uit.

Meer

FLAM-haarden

FLAM levert kachels van topkwaliteit. FLAM combineert de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Dankzij de verschillende designs is er een FLAM voor ieder interieur.

Meer